תבשיל אספרגוס עוף שמנת
תבשיל אספרגוס עוף קרמי לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 404 קלוריות , 33 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אהוב על 16 אוכלי אוכל וטבחים. אם יש לכם מים, אורז, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 85% , וזה נהדר. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: תבשיל אספרגוס טרי , קרמי עוף ואספרגוס ותבשיל אספרגוס עוף .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית-גבוהה, ומשחימים את חזה העוף כ-3 דקות מכל צד.
מוציאים את העוף מהמחבת, ומניחים בצד.
מוסיפים למחבת את הבצל והאספרגוס; מבשלים במשך 4 עד 5 דקות, או עד שהבצל רך. מסדרים את חזה העוף על הבצל והאספרגוס ומתבלים בטרגון.
מכסים את המחבת ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש.
מסירים את הכיסוי, מפזרים שקדים ואופים עוד 5 דקות.
בינתיים מערבבים מים ואורז בסיר. להביא לרתיחה. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים 20 דקות.
מגישים עוף ואספרגוס על אורז.