תבשיל ארוחת בוקר של חג הפסחא
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? תבשיל ארוחת בוקר הפסחא יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, חלב, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. זה מושלם עבור חג המולד. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. נסו קיש פסחא לארוחת בוקר חג הפסחא / המטבח של סימון, תבשילי בראנץ ' מוקרמים לחג הפסחא, ו תבשיל תפוחי אדמה קל לבראנץ ' פסחא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז קל צלחת תבשיל 7x11 אינץ'.
מטגנים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה מעל חום בינוני-גבוה עד להשחמה שווה, כ -10 דקות.
מסננים על צלחת מרופדת בנייר מגבת. קרמבל.
בקערה גדולה להכות יחד ביצים וחלב.
מערבבים בגבינה, בייקון, בצל ופלפל ירוק. מערבבים את האש הפשיר בראונס.
יוצקים תערובת לתוך תבשיל מוכן.
מכסים בנייר אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות עוד 30 דקות עד הביצים להגדיר.