תבשיל בקר תוצרת בית יכול להיות בדיוק המתכון ללא חלב שחיפשתם. המתכון הזה מכסה 19% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 431 קלוריות, 26 גרם חלבון ו-22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש צלי בשר בקר, שמן קנולן, מים וחומץ. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-50 דקות. בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 51%. מתכונים דומים: תבשיל בקר דרומי תוצרת בית, תבשיל בקר דרום תוצרת בית ותבשיל בקר ביתי בבישול איטי.
הוראות
1
בתנור הולנדי משחימים בשר בקר בשמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
2
מוסיפים בצל ושום; מבשלים עד לריכוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
3
בקערה קטנה מערבבים את הקטשופ, רוטב ווסטרשייר, חומץ, סוכר חום, תבלינים ו-1-1/2 כוסות מים. מערבבים לתוך בשר בקר. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 2 עד 2-1/2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
דגני קריפיקס, מרוסקים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מערבבים את הקמח והמים שנותרו; מערבבים בהדרגה לתוך תערובת בקר. מבשלים ומערבבים 2-3 דקות או עד שמסמיך.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שיראז, קברנה סוביניון ומלבק הם אפשרויות נהדרות לתבשיל בקר. יינות אדומים בעלי גוף מלא אלו הם הליווי המושלם לתבשיל בקר לבבי. Bollinger Brut Special Cuvee עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.