תבשיל בשר בקר וירקות טעים דורש מסביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 19 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.25 דולר למנה. אם יש לכם סוכר, חמאה, קרם אבנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך את כולםמתכונים. זה עובד גם כמנה עיקרית ידידותית לתקציב עבור סתיו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 56%. נסו תבשיל בקר ירקות, תבשיל בקר וירקות, ו פנה, תבשיל בקר וירקות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
במחבת גדולה על אש בינונית משחימים את הבשר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מסננים את הבקר ומערבבים פנימה את הקישואים, הבצל, השום והמרג ' ורם. מבשלים ומערבבים עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
ירק
מרז ' ורם
קישואים
שום
בצל
בקר
4
מערבבים פנימה את הסלסה, מרק העגבניות והתירס. מתבלים עם 1 כפית מלח.