תבשיל דגים נהדר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1384 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה מג'יימי אוליבר יש 85 אוהדים. גשו לסופר וקנו דניס, מיונז, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת דגים נהדרת, Moms נזיד בישול איטי נהדר, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס).
הוראות
1
שווה שלה מנסה להשיג זעפרן עבור זה אחד שלה זמין מרוב delis וסופרמרקטים טובים. זה לא זול, אבל יש לזכור שאתה לא צריך הרבה בכלל לתבל את מנה. ודא שאתה משתמש במחבת רחבה כך שכל הדגים נמצאים במגע עם מרק tomatoey. אם אין לך אחד, נסה להשתמש במגש קלייה גבוה במקום, עם מגש אחר כמגש lid.To הפוך את זעפרן אאולי, לרסק שן של שום, לסחוט זעיר של מיץ לימון, ואת זעפרן (אם שימוש) עם קמצוץ קטן של מלח בעלי ומלט או מנער טעם עד שהוא הופך לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
זעפרן
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים כף מיונז וחובטים שוב. מוסיפים את שאר המיונז. טעם ותיבול עם קצת יותר מיץ לימון, מלח ופלפל.תן את המולים וצדפות לשטוף טוב בשפע של מים קרים נקיים לקרצף את כל המלוכלכים בקלילות עם מברשת קרצוף, מושך את כל חתיכות זקן. אם יש כאלה שלא סגורים היטב, תן להם ברז חד. אם הם לא סוגרים, זרוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מחממים סיר גדול, רחב או סיר בישול ויוצקים פנימה טיפת שמן זית. חותכים את שאר השום ומטגנים אותו בשמן עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את היין ואת העגבניות ואת גבעולי בזיליקום ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, עד הנוזל מופחת קצת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את כל הדגים והסרטנים בשכבה אחת ומתבלים במלח ופלפל. לדחוף את הדג לתוך הנוזל ולשים את המכסה על. מבשלים בעדינות במשך כ -10 דקות או עד שכל הצדפות והמולים נפתחו ופילה דגים וlangoustines או סרטנים מבושלים דרך. (להשליך כל צדפות או מולים שאינם פתוחים.) טוסט הלחם על מחבת מחבת חמה ולקבל את הקערות הגשה. שים חתיכת טוסט בכל קערה ומצקת את המרק מעל, לוודא הדג מחולק פחות או יותר באופן שווה. למעלה כל קערה עם כמה צמרות שומר, עלי בזיליקום, טפטוף של שמן זית כתית מעולה כתם גדול של זעפרן אאולי.טיפ
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
סרטנים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ספגטי מיובש בקופסה
זעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
אחוז שומן
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.