תבשיל השעועית הירוקה של אמא
תבשיל הירקות של אמא שעועית ירוקה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך שמנת, שעועית, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. נסו שעועית ירוקה או תבשיל תערובת ירקות, תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו תבשיל שעועית ירוקה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים תבשיל קדרה.
בקערה, מערבבים יחד את הקרם של מרק סלרי, שמנת חמוצה, גבינת צ ' דר, בצל ומלח עד בשילוב טוב.
מערבבים את השעועית הירוקה ותירס יחד בצלחת המוכנה, ומפיצים את תערובת המרק על הירקות.
מניחים את הקרקרים המרוסקים בקערה ומערבבים בחמאה.
מורחים את הפירורים על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל מבעבע וציפוי פירור הוא חום זהוב, כ 45 דקות.