תבשיל חצילים ערבי
נזיד חצילים ערבי יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, חצילים, garbanzos, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו תבשיל במיה (מתכון ערבי), Mia Bamian ערבית כבש ונזיד במיה, ו תבשיל טורטמה-טוויסט קטן שלי על ארוחה ערבית מסורתית (מתכונים דומים).
הוראות
חצילים שטופים. לקצץ ולהשליך גבעולים.
חותכים חצילים לקוביות 2 אינץ'.
במחבת 9 על 13 אינץ', מערבבים חצילים, בצל ושמן.
אופים בתנור 450, ערבוב מדי פעם, עד חצילים הוא רך מאוד כאשר לחוץ, כ 45 דקות.
מסננים עגבניות ומיץ מילואים. למדוד מיץ ולהוסיף מים כדי להפוך 1 1/3 כוסות.
מוסיפים חומוס, עגבניות ותערובת מיץ לחציל.
ממשיכים לאפות, ערבוב מדי פעם, עד ירקות חמים, כ -20 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.