קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות38
מגזין

תבשיל טלה מנטה

תבשיל טלה מנטה
תבשיל טלה מנטה הוא מתכון ללא חלב עם 6 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -31 גרם חלבון , 13 גרם שומן , ובסך הכל 452 קלוריות . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. זה עובד היטב כמנה עיקרית. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אם יש לכם ג'לי נענע, יין אדום, שאלוט וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו-40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 68% , שהוא מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם תבשיל טלה חריף עם תמרים, נענע ופטרוזיליה גרמולטה , טלה עם סלסת נענע וסלסת טלה עם נענע .

הוראות

1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת מערבבים את הקמח, המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מוסיפים את הבשר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי. במחבת גדולה משחימים בשר ובצלי שאלוט בשמן בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
העבר ל-5 או 6 qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
4
מוסיפים יין למחבת, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 1-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
הוסף לבישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
6
מערבבים פנימה את המרק, תפוחי האדמה, הבטטה, הגזר, הפרסניפס והשום. מכסים ומבשלים על נמוך 7-9 שעות או עד שהבשר רך. מערבבים פנימה ג'לי; מפזרים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גזר לבןגזר לבן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל וניקל ברזל קברנה סוביניון עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 110 דולר לבקבוק.
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
ניקל וניקל מיתוג ברזל קברנה סוביניון
מיתוג Iron Vineyard לקברנה סוביניון יש ניחוחות של יער ויער שמייחדים את הכרם הזה, אפילו בשנה קרירה יותר. אדמה ומרווה משלימים את הפרי ומעניקים עומק טעם בחך האמצעי. רכיבי האלון החריפים והוניל מוסיפים מורכבות, בעוד שהטאנינים העדינים מבציר זה נגישים כעת.