קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

תבשיל כופתאות תפוחי אדמה

תבשיל כופתאות תפוחי אדמה
תבשיל כופתאות תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 271 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך שמנת, בצל, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל כופתאות בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל כופתאות.

הוראות

1
בקערה בינונית מערבבים יחד את הפירה, 1 כוס קמח, ביצים, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. כף לתוך שקית ניילון נקייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תפוח אדמהתפוח אדמה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
קערהקערה
2
הביאו לרתיחה 5 ליטר מים בסיר גדול. התאם את החום כך שהמים ירתחו בעדינות רבה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
חותכים פתח קטן בפינת השקית, וסוחטים כופתאות למים, חותכים במספריים במרווחים של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
4
תנו לכופתאות להתבשל ללא כיסוי עד שהן צפות למעלה.
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בתבנית אפייה של 2 ליטר. להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
תנורתנור
7
קולים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה 2 כפות קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
בצלבצל
8
יוצקים פנימה שמנת ומרק, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
קרםקרם
9
מסירים מהאש ומערבבים פנימה מחצית מגבינת הפרמזן ומחצית מהג ' רלסברג לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
גבינת יארלסברגגבינת יארלסברג
10
יוצקים מעל כופתאות בצלחת.
11
מפזרים את הגבינות שנותרו מעל.
12
אופים ללא כיסוי במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון מזהיב והרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור