תבשיל כופתאות תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 271 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. אם יש לך שמנת, בצל, תפוחי אדמה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. זה מושלם עבור סתיו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה הוא רע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל כופתאות בקר ותפוחי אדמה, ו תבשיל כופתאות.
הוראות
1
בקערה בינונית מערבבים יחד את הפירה, 1 כוס קמח, ביצים, מלח ופלפל עד לקבלת תערובת אחידה. כף לתוך שקית ניילון נקייה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תפוח אדמה
קמח לכל מטרה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziploc
קערה
2
הביאו לרתיחה 5 ליטר מים בסיר גדול. התאם את החום כך שהמים ירתחו בעדינות רבה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
חותכים פתח קטן בפינת השקית, וסוחטים כופתאות למים, חותכים במספריים במרווחים של 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
4
תנו לכופתאות להתבשל ללא כיסוי עד שהן צפות למעלה.
5
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים בתבנית אפייה של 2 ליטר. להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
תבנית אפייה
6
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
7
קולים בצל בחמאה עד שהוא רך. מערבבים פנימה 2 כפות קמח עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
בצל
8
יוצקים פנימה שמנת ומרק, ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה.