תבשיל סוקוטש-צ'דר עם ציפוי בייקון פריך
תבשיל סוקוטש-צ'דר עם ציפוי בייקון פריך עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 306 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גרעינים תירס, מלח, קרקרים עגולים חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בטטה בריא עם שיבולת שועל פריכה, ציפוי צ'דר, בייקון ותפוח, ו תבשיל תירס צ'דר עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים שעועית לימה במים רותחים 5 דקות או עד פריך במכרז; לנקז.
מבשלים בייקון במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד פריך.
הסר בייקון מחבת, הזמנת 2 כפיות טפטוף במחבת. קותלי חזיר מתפוררים, ומניחים בצד.
מוסיפים בצל, פלפל, 1/4 כפית מלח, ושום לטפטף במחבת; לבשל 4 דקות או עד רך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בלימה שעועית ותירס.
מניחים קמח בקערה קטנה; בהדרגה להוסיף 1/3 כוס חלב, ערבוב עם מקצף כדי ליצור slurry.
להוסיף slurry, נשאר 1/4 כפית מלח, נשאר 1 כוס חלב, ופלפל שחור לתערובת תירס; לבשל מעל חום בינוני 2 1/2 דקות או עד עבה מבעבע.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד שהגבינה נמסה. כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מפזרים פירורי קרקר ובייקון.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה על גבי תוסס סביב קצוות.