תבשיל פרמזן עוף
תבשיל פרמזן עוף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני מגיש 6 . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך חמאה, גבינת פרמזן, מקלות לחם שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל פרמזן עוף, תבשיל פרמזן עוף, ו תבשיל פרמזן עוף (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 191°. ב 12x8 אינץ ' (2 ליטר) קרמיקה או צלחת אפייה זכוכית, לארגן עוף.
יוצקים רוטב מרינרה מעל לעוף מעיל.
מפזרים בזיליקום וגבינת מוצרלה.
בקערה קטנה, מערבבים יחד חמאה מומסת ותבלינים איטלקיים.
להפריד בצק ל 8 מקלות לחם. לטבול בצק לתוך תערובת חמאה מומסת.
חותכים כל מקל לחם לחתיכות 1 אינץ'; לפזר חתיכות על גבינת מוצרלה.
מפזרים גבינת פרמזן על בצק.
אופים 25 עד 30 דקות או עד מיץ של עוף הוא ברור כאשר מרכז החלק העבה ביותר נחתך (לפחות 74°) וגבינה מומסת תוססת.