תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות מדיירה
תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות מדיירה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 185 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. אם יש לך טימין, שמן זית, בצל מטוגן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. זה מושלם עבור חג ההודיה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מתכונים דומים: תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות מדיירה, תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות, ו תבשיל שעועית ירוקה פטריות ממולאות.
הוראות
מניחים שעועית לתוך סיר גדול של מים רותחים; לבשל 4 דקות.
לנקז ולשטוף עם מים קרים; לנקז היטב.
מניחים שעועית בקערה גדולה; מניחים בצד.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן למחבת; מערבולת למעיל.
מוסיפים בצל וקורנית למחבת; מטגנים 4 דקות או עד הבצל רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים פטריות; לטחון 10 דקות או עד הנוזל כמעט מתאדה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ביין, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה. מערבבים בקמח; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן. בהדרגה מערבבים במרק עוף; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד עבה, תוך ערבוב כל הזמן.
מוסיפים תערובת פטריות שעועית ירוקה; לזרוק היטב.
מניחים תערובת שעועית ירוקה בכוס 2 ליטר או צלחת אפייה קרמית.
מערבבים בצל מטוגן וגבינה מגוררת בקערה קטנה. תערובת שעועית ירוקה למעלה באופן שווה עם תערובת בצל מטוגן.
אופים ב 425 במשך 17 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.