קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה

תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל שרימפס שמנת עם פירורים חמאה. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 393 קלוריות. זה מתכון pescatarian מגיש 12 . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לכם מיץ לימון, שמנת כבדה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: תבשיל שרימפס קרמי עם פירורי חמאה, ברוקולי קלוי עם פירורי לחם חמאה, ו תבשיל שרימפס וצדפות שמנת.

הוראות

1
חמאה 3 1/2 ליטר רדוד זכוכית אפייה צלחת. מסדרים את השרימפס בתבנית אפייה בשכבה אחת. מכסים בפלסטיק ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
בסיר בינוני, מערבבים את השמנת והשרי עם קליפות השרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים קמצוץ מלח ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 25 דקות; מסננים דרך מסננת גס להגדיר מעל כוס גדולה למדידת כוס; אתה צריך בערך 2 1/2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
4
מחממים התנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
ממיסים את 1 כף חמאה מוצקה במחבת בינונית.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון, ערבוב, במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
7
מוסיפים את קרם שרימפס ומבשלים עד מופחת 2 כוסות, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
8
יוצקים את השמנת לקערה ומערבבים במיץ לימון ורוטב ווסטרשייר. מתבלים במלח, פלפל ורוטב חריף; בואו להתקרר עד לפושר. מתבלים את השרימפס במלח ופלפל ושופכים עליהם באופן שווה את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
שים את קרקרים הצדפה בשקית ניילון אטומה, לחץ על האוויר החוצה ולאטום כדי לסגור.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים צדפותקרקרים צדפות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
להניח את התיק על משטח עבודה, באמצעות מערוך או מחבת כבדה, למחוץ את הקרקרים עד פירורים גס טופס.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
העברה לקערה בינונית.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
12
מוסיפים את 4 כפות חמאה מומסת ואת הפפריקה ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
13
לפזר את פירורי קרקר על השרימפס וטפיחה להחליק.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
14
אופים את התבשיל במרכז התנור במשך 25 דקות, או עד שהוא מבעבע מסביב לקצה והשרימפס פשוט מבושלים דרכו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
הסר מהתנור. מחממים את המטגן. לטגן את התבשיל במשך 30 שניות, מסתובב לפי הצורך, עד שהציפוי מושח באופן שווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
16
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
17
הפוך קדימה: התבשיל יכול להיות מוכן דרך שלב 4 ומקורר בין לילה.
18
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 20 דקות לפני שתמשיך.
19
המלצת יין: לבן עם טעמים פירותיים בהירים יעמוד עד שרי ותבלינים ולהשלים את creaminess כאן. חפש את 2002 סנטה יוליה Torrontes מארגנטינה או 2002 Marqus de Cceres Rioja Blanco מספרד.
מרכיבים שתצטרך
טורונטסטורונטס
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
מארק ווסט פינו גריג ' יו
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.