קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות12
מגזין

תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים

תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים
זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן) דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 אום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים תפוחי אדמה אפויים ל -1 אינץ'. קוביות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
מניחים חצי בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
4
מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל והבייקון. למעלה עם חצי שמנת חמוצה וגבינות. חזור על שכבות.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
(צינור גדול)(צינור גדול)
5
אופים, לא מכוסים, 20-25 דקות או עד שהגבינות נמסות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מפזרים בצל.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות