תבשיל תפוחי אדמה אפוי פעמיים
זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן), ו קליפות בטטה אפויות פעמיים עם שטרויזל פקאן (תבשיל בטטה אישי של אקאן) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים תפוחי אדמה אפויים ל -1 אינץ'. קוביות.
מניחים חצי בתוך 13 על 9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה.
מפזרים מחצית מהמלח, הפלפל והבייקון. למעלה עם חצי שמנת חמוצה וגבינות. חזור על שכבות.
אופים, לא מכוסים, 20-25 דקות או עד שהגבינות נמסות.