תערובת חטיף תפוח קרמל דורשת בערך 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן, ולקטו אובו יש 169 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 26. זה יהיה להיט שלך ליל כל הקדושים אירוע. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. גשו לסופר וקנו חמאה, פופקורן צץ, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 13%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קינמון קרמל תפוח גור צ'או חטיף לערבב, תערובת חטיפי דגני קרמל, ו תערובת חטיפי קרמל מלוחים.
הוראות
1
בתבנית צלייה גדולה ומשומנת, שלבו את הפופקורן, הדגנים והבוטנים; מניחים בצד. בסיר גדול שלבו את הסוכר החום, החמאה וסירופ התירס; מביאים לרתיחה מתגלגלת על אש בינונית-נמוכה תוך ערבוב מתמיד. מבשלים, ללא ערבוב, עד שהתערובת הופכת לצבע ענבר בינוני, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
7 חתיכות שוש חבל שחור - 8 אינץ' כל אחת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסירים מהאש; מערבבים במהירות וניל וסודה לשתייה עד שהתערובת בהירה ומקציפה. יוצקים מיד על תערובת הדגנים; מערבבים עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
דבש הדרים
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
3
אופים בחום של 250 כ - 45 דקות, תוך ערבוב כל 15 דקות.
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לתפוח ממתקים. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "