תפוזים מקורמלים איטלקיים
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אננס & תפוזים בקרמל בנמל דבש, תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד תינוק בבלסמי Vi, ו תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד עם ויניגרט בלסמי.
הוראות
תפוז מגורר שווה 2 כפיות גרידה מגוררת; להגדיר קליפה בצד.
הסר והשלך את המעשר הלבן; נפרד לקטעים.
מניחים חלקים כתומים בקערת הגשה חסינת חום; להפריש.
מבשלים סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הסוכר מתמוסס.
להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא תערובת לרתיחה. מרתיחים, מבלי לערבב, 8 עד 12 דקות או עד סירופ הוא צבע זהוב-ענבר חיוור. מערבבים היטב מיץ תפוזים, מיץ לימון וקליפת תפוזים. (
תערובת תהיה להקשיח.) לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד התערובת חוזרת עקביות נוזלית.
הסר מהחום, ומיד לשפוך סירופ חם על חלקים כתומים.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים בליקר. כיסוי וצינה 8 שעות. מערבבים בעדינות תפוזים לפני ההגשה.