קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות3
מגזין

תפוזים מקורמלים איטלקיים

תפוזים מקורמלים איטלקיים
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. גשו לסופר וקנו סירופ תירס, תפוזים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: אננס & תפוזים בקרמל בנמל דבש, תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד תינוק בבלסמי Vi, ו תפוזים, בצל אדום בקרמל ותרד עם ויניגרט בלסמי.

הוראות

1
תפוז מגורר שווה 2 כפיות גרידה מגוררת; להגדיר קליפה בצד.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
בקרבקר
2
קליפות תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
3
הסר והשלך את המעשר הלבן; נפרד לקטעים.
4
מניחים חלקים כתומים בקערת הגשה חסינת חום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מבשלים סוכר, 1/4 כוס מים, וסירופ תירס בסיר כבד על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
סירופ תירססירופ תירס
סוכרסוכר
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא תערובת לרתיחה. מרתיחים, מבלי לערבב, 8 עד 12 דקות או עד סירופ הוא צבע זהוב-ענבר חיוור. מערבבים היטב מיץ תפוזים, מיץ לימון וקליפת תפוזים. (
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידה כתומהגרידה כתומה
סירופסירופ
7
תערובת תהיה להקשיח.) לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד התערובת חוזרת עקביות נוזלית.
8
הסר מהחום, ומיד לשפוך סירופ חם על חלקים כתומים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוזפרוסות תפוז
סירופסירופ
9
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר. מערבבים בליקר. כיסוי וצינה 8 שעות. מערבבים בעדינות תפוזים לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקרליקר
כתוםכתום

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Piccini קיאנטי Classico. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 10 דולר.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו