לכו לחנות, קחו פלפל, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה, בייקון וקרמל בצל, בטטה, נקניק ופיצה בצל מקורמל, ו תפוחי אדמה זהובים ופיצת לחם שטוח בצל מקורמל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים עגבניות ומים; לתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסננים עגבניות; קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
פרוס את בצק הלחם, ו להשתטח לתוך מעגל 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשר
7
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' זרועי קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. לנקב בצק במזלג.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
אופים ב 425 במשך 10 דקות, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שלב תפוחי אדמה ו 5 מרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך מלח) בקערה. מעיל מחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול; לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים קלות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מורחים את העגבניה על קרום טהור. למעלה עם תפוחי אדמה, בצל מקורמל, ועגבניות מיובשות; מפזרים גבינה.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.