קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

תפוחי אדמה, בצל מקורמל ופיצה פטה

תפוחי אדמה, בצל מקורמל ופיצה פטה
לכו לחנות, קחו פלפל, גבינת פטה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: פיצה תפוחי אדמה, בייקון וקרמל בצל, בטטה, נקניק ופיצה בצל מקורמל, ו תפוחי אדמה זהובים ופיצת לחם שטוח בצל מקורמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים עגבניות ומים; לתת לעמוד, מכוסה, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
3
מסננים עגבניות; קוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים בצל; מטוגנים 5 דקות. מבשלים 15 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6
פרוס את בצק הלחם, ו להשתטח לתוך מעגל 13 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשרכיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשר
7
מניחים את הבצק על מחבת פיצה 12 אינץ ' זרועי קמח תירס. Crimp קצוות של בצק עם אצבעות כדי ליצור שפה. לנקב בצק במזלג.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
בשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיותבשר סרטנים טרי, סחוט וקטוף היטב עבור קונכיות
8
אופים ב 425 במשך 10 דקות, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
שלב תפוחי אדמה ו 5 מרכיבים הבאים (תפוחי אדמה דרך מלח) בקערה. מעיל מחבת ג ' לי רול עם ספריי בישול; לארגן תפוחי אדמה בשכבה אחת במחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
אופים ב 425 במשך 20 דקות או עד תפוחי אדמה משחימים קלות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מורחים את העגבניה על קרום טהור. למעלה עם תפוחי אדמה, בצל מקורמל, ועגבניות מיובשות; מפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
12
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד הקרום הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

0(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות312אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילת בצק לחם צרפתי בקירורחבילת בצק לחם צרפתי בקירור1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס גבינת פטה מתפוררת1/2 כוס גבינת פטה מתפוררת1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק תפוחי אדמה אדומים קטניםפרוס דק תפוחי אדמה אדומים קטנים0(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מיובשות, ארוזות ללא שמןעגבניות מיובשות, ארוזות ללא שמן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירה עגבניותפירה עגבניות7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרוס דק Vidalia או בצל מתוק אחרפרוס דק Vidalia או בצל מתוק אחר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים11 קילו קישואים,טחון טרי או 1/4 כפית רוזמרין מיובשטחון טרי או 1/4 כפית רוזמרין מיובש2(יכול להיות או להרחיק)טחון טרי או 1/2 כפית טימין מיובשטחון טרי או 1/2 כפית טימין מיובש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Barone Ricasoli Colledila קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 85 דולר לבקבוק.
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione
צבע אודם בהיר וריכוז מדהים של ניחוחות. שֶׁלָה אוורירי, פרחוני ו balsamic הערות להכות על האלגנטיות הטרייה שלהם. הערות של דובדבן, דובדבן חמוץ, דובדבן שחור, דובדבן מורלו, סגול, מנטה, אניסיד, קינמון. כל הפאר שלה בא לידי ביטוי בחך עם איזון יוצא דופן בין ריכוז חומציות ואלגנטיות. התווים האופייניים של פירות אדומים המורחבים על ידי הטאנינים המתוקים ותחושות המינרלים חוזרים. נקי, אלגנטי, משתהה, ועדין.