קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים

תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים
תפוחי אדמה פירוגי עם כרוב מוקפץ ותפוחים נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 187 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן ידידותי תקציב מאוד. גשו לסופר וקנו בצל, חומץ תפוחים תפוחים, כרוב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. נסו גזר לבן פירוגי עם כרוב אדום כבוש ותפוחים מרוסקים, כרוב מוקפץ ותפוחים, ו כרוב אדום מוקפץ עם תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים את pierogi על פי הוראות החבילה.
2
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את התפוח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את הכרוב, חומץ, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ומבשלים, ערבוב, עד הכרוב הוא נבול מעט אבל עדיין פריך, על 3 דקות. מחלקים את הכרוב ותפוח בין צלחות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
6
מגישים עם pierogi ושמנת חמוצה בצד. עובדה מזון: כופתאות פולניות בשם pierogi לבוא עם סתימות מתוקות ומלוחות. למרות pierogi יכול להיות מבושל, panfrying היא הדרך הטובה ביותר לשחרר ולהגביר את הטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך