תפוחים קרמל דורה
, המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 875 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו סוכר חום, סירופ סורגום, בוטנים שרופים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו קרפים שיפון עם סורגום-תפוחים קינמון, תירס קרמל דורה, ו איך להכין תפוחי קרמל}תפוחים פאי קרמל תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 8 מקלות מלאכה או שיפודים קצרים, עבים
ממלאים כוס במי קרח ומניחים בצד.
מערבבים את הסוכר החום, דורה וחמאה בסיר ומחממים על בינוני עד שהחמאה נמסה, 3 עד 5 דקות. מערבבים את החלב המרוכז הממותק, מביאים לרתיחה ומבשלים על 1 דקה. מנמיכים את החום וממשיכים לבשל, ערבוב כל הזמן, עד כדור רך נוצר כאשר הקרמל הוא ירד בכוס מי קרח, או הטמפרטורה קוראת 240 מעלות F על מדחום ממתקים, על 20 דקות.
תן לתערובת לעמוד במשך 5 דקות לפני טבילת התפוחים.
שיפוד כל תפוח דרך הליבה עם מקל מלאכה. מחזיק תפוח על ידי המקל, לטבול אותו בקרמל רול מעיל; לאפשר קרמל עודף לטפטף. טובלים את הפופקורן או את הבוטנים השרופים ומניחים על נייר שעווה כדי להתקרר. חזור עם התפוחים הנותרים.