תרד שמנת ומרק זוקיני
תרד שמנת ומרק זוקיני יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 136 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי תרד בחוזקה, בצל, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. . מתכונים דומים: קישואים מוקרמים וריגטוני תרד, קישואים מוקרמים וריגטוני תרד, ו מרק תרד בזיליקום ללא שמנת {כלומר מרק Lifechanging}.
הוראות
מערבבים בצל ומים 1/2 כוס בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; לבשל ומערבבים עד הבצל מתרכך, על 3 דקות.
יוצקים מים שנותרו לסיר; מוסיפים תפוחי אדמה, קישואים ורוטב סויה. מביאים את המים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך, מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים 35 דקות.
מערבבים תרד לתוך המרק; העונה עם פלפל שחור. המשך לבשל עוד 2 דקות; הסר סיר מחום.
מערבבים מרק בקבוצות בבלנדר עד טהור לחלוטין. להחזיר מרק מחית לסיר ולמקם על אש בינונית-נמוכה.
מערבבים פטריות למרק מחית; מבשלים עד שהפטריות מחוממות, כ -5 דקות.