עזבו את תפריט המשלוחים. בישול ארוחה הודית אותנטית מאפס היא לא דבר מהיר או קל, אבל העיקר הוא לא רק להגיש אוכל – אלא גם לחקור את אחת מתרבויות האוכל המרגשות בעולם.
באופן כללי, האוכל ההודי חריף וצבעוני, ולכן הוא אהוב כמעט בכל מקום. אבל הודו היא רחוקה מלהיות תרבות אחידה: יש בה מאה שפות שונות ומגוון קולינרי עשיר באותה מידה.
במומביי ובסביבתה, נהנים ממגוון בשרים על האש, סלטים של מלפפון טרי, תבשילים על בסיס פירות וקינוחים חלביים. בגואה, שהיתה פעם מושבה פורטוגזית, הקארי הוא על בסיס חומץ ויש לחם שמרים בסגנון אירופאי. והסיקים אוכלים אטריות וכופתאות הדומות לאלה של מזרח אסיה.
מוכנים לנסות בעצמכם את אחד התבשילים האלה? הפשילו שרוולים ובחרו מן הרשימה – אין דמי משלוח.