קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

5-לזניה גבינה

5-לזניה גבינה
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה עם 5 גבינות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 399 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות משומרות, פרובולון, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשיאמלה (לזניה בביאנקו ), לזניה גבינה ובייקון, ו לזניה גבינה וחציל משולשת (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לאטריות הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בסיר רוטב בינוני, מקפיצים שום ובצל עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים עגבניות מרוסקות, תיבול איטלקי ומלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, בודקים מעת לעת כדי לוודא שהרוטב לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מרתיחים את אטריות הלזניה עד לדרגת אל-דנטה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
4
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. זורקים עם שמן זית כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תן מגניב.
6
לזניה זו תהיה 4 שכבות אך 2 סוגים שונים של שכבות גבינה. שכבת גבינה אחת תורכב מסקרפונה, ריקוטה, פרמזן וביצה לאגד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהnameמסקרפונהname
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
שלב את 4 המרכיבים הללו בקערה והניח בצד לזמן קצר. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שכבה 4 עד 5 אטריות לזניה לאורך זו לצד זו בכלי לזניה אטום לתנור עם קצוות חופפים. למעלה עם מחצית מתערובת גבינת המסקרפונה / ריקוטה. (זה הכי קל לרדת באופן שווה במרווחים כפיות של זה על אטריות, ולאחר מכן להפיץ אותו.) מחלקים מחצית מהבזיליקום הטרי ומחצית מהאורגנו הטרי מעל הגבינה, ואז מניחים עוד 4 או 5 אטריות לזניה על הגבינה באותו אופן כמו שכבת האטריות הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
לפי עוגהלפי עוגה
אורגנו טריאורגנו טרי
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מסקרפונהnameמסקרפונהname
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
שכבת הגבינה השנייה תורכב מפרובולון ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
פרובולוןפרובולון
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
10
מורחים מחצית מפרוסות גבינת הפרובולון על שכבת האטריות השנייה ומפזרים מחצית מהמוצרלה. חזור על התהליך עם האטריות, הנותרים מסקרפונה/ריקוטה ואטריות לשכבה השלישית. לשכבה האחרונה מורחים את שאר האטריות, מעליהם את הפרובולון שנותר, אך לאחר מכן מצקים את רוטב העגבניות ומסיימים עם המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולוןפרובולון
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
11
אופים בתנור למשך 30 דקות, מוציאים ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מקשטים בענפי בזיליקום טריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב

מרכיבים

454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול2largesביציםביצים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי בזיליקום טריים קצוצים דק בתוספת כ -12 ענפים קטנים לקישוטעלי בזיליקום טריים קצוצים דק בתוספת כ -12 ענפים קטנים לקישוט1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2(יכול להיות או להרחיק)תיבול איטלקי (או 1/2 כפית כל אורגנו מיובש, טימין ופטרוזיליה)תיבול איטלקי (או 1/2 כפית כל אורגנו מיובש, טימין ופטרוזיליה)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילה אטריות לזניה (המכיל כ 16 עד 20 אטריות)חבילה אטריות לזניה (המכיל כ 16 עד 20 אטריות)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)עלי אורגנו טריים, קצוצים דק (כ -2 או 3 ענפים מופשטים מגבעולים)עלי אורגנו טריים, קצוצים דק (כ -2 או 3 ענפים מופשטים מגבעולים)113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוס פרמזן מגוררת (בערך1/2 כוס פרמזן מגוררת (בערך227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוס פרובולוןפרוס פרובולון113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה מגוררת כוס (אודותמוצרלה מגוררת כוס (אודות1קטןבצל לבן, קצוץבצל לבן, קצוץ