לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו לזניה עם 5 גבינות. מתכון זה מכין 12 מנות עם 399 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם עגבניות משומרות, פרובולון, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 6 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 54%. הציון הזה מוצק. נסו לזניה לבנה עם פרמיג'אנו בשיאמלה (לזניה בביאנקו ), לזניה גבינה ובייקון, ו לזניה גבינה וחציל משולשת (מתכונים דומים).
הוראות
1
הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה לאטריות הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה בסיר רוטב בינוני, מקפיצים שום ובצל עד שהבצל הופך לשקוף.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים עגבניות מרוסקות, תיבול איטלקי ומלח ופלפל, ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים כ -20 דקות, בודקים מעת לעת כדי לוודא שהרוטב לא נשרף.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מרתיחים את אטריות הלזניה עד לדרגת אל-דנטה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
4
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. זורקים עם שמן זית כדי שהאטריות לא יידבקו זו לזו.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
תן מגניב.
6
לזניה זו תהיה 4 שכבות אך 2 סוגים שונים של שכבות גבינה. שכבת גבינה אחת תורכב מסקרפונה, ריקוטה, פרמזן וביצה לאגד.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
שלב את 4 המרכיבים הללו בקערה והניח בצד לזמן קצר. מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שכבה 4 עד 5 אטריות לזניה לאורך זו לצד זו בכלי לזניה אטום לתנור עם קצוות חופפים. למעלה עם מחצית מתערובת גבינת המסקרפונה / ריקוטה. (זה הכי קל לרדת באופן שווה במרווחים כפיות של זה על אטריות, ולאחר מכן להפיץ אותו.) מחלקים מחצית מהבזיליקום הטרי ומחצית מהאורגנו הטרי מעל הגבינה, ואז מניחים עוד 4 או 5 אטריות לזניה על הגבינה באותו אופן כמו שכבת האטריות הראשונה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
לפי עוגה
אורגנו טרי
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
מסקרפונהname
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
שכבת הגבינה השנייה תורכב מפרובולון ומוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
פרובולון
רוטב חמוציות, להגשה
10
מורחים מחצית מפרוסות גבינת הפרובולון על שכבת האטריות השנייה ומפזרים מחצית מהמוצרלה. חזור על התהליך עם האטריות, הנותרים מסקרפונה/ריקוטה ואטריות לשכבה השלישית. לשכבה האחרונה מורחים את שאר האטריות, מעליהם את הפרובולון שנותר, אך לאחר מכן מצקים את רוטב העגבניות ומסיימים עם המוצרלה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
פרובולון
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
מסקרפונהname
תפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מצקת
11
אופים בתנור למשך 30 דקות, מוציאים ומניחים לנוח 10 דקות לפני החיתוך.