זה עובד טוב כמו מתאבן זול למדי עבור יום העצמאות. זמן הכנת המתכון כ 26 דקות. אם יש לך אספרגוס, זיתים, פלפלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו ירקות בגריל Antipasto עם Herbed Chevre ו Crostini, Gorgonzola-קרוסטיני אגס בגריל, ו Fig And Gorgonzola Crostini with Honey (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את כל הירקות בגריל על מגש רסס עם שמן זית וחומץ בלסמי. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. לפזר את הזיתים סביב המגש.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
2
מברשת את הלחם עם שמן זית משני הצדדים וגריל במשך 2 עד 3 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הסר את הלחם מן הגריל מיד להפיץ עם Gorgonzola מרכך.