זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם פטריות, עשבי תיבול דה פרובנס, מרק עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב עשבי תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שוקולד צ'יפס מנטה כקינוח. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.
הוראות
1
במחבת גדולה וכבדה או בתנור הולנדי, מטגנים את הבייקון בחום בינוני עד לפריך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
2
מעבירים בייקון למגבות נייר לניקוז. חתיכות עוף מעיל בקמח, מלח ופלפל. עוף חום בשומן בייקון חם משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חתיכות עוף
בייקון
עוף שלם
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מוסיפים שום, בצל, פטריות וגזר.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
גזר
שום
בצל
4
מטגנים 2 דקות כדי לרכך.
5
יוצקים קוניאק לתוך כוס קטנה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאק
6
הסר מחבת מחום, יוצקים קוניאק, לשים מחבת בחזרה על הלהבה. להבה על ידי הדלקת גפרור ארוך ומחזיק אותו ממש מעל הסיר ולהדליק את האדים. הברנדי יעלה באש והלהבות ישרפו בתוך דקה אחת. כאשר הלהבות לדעוך, בהדרגה לערבב את היין ואת המרק. כאשר היין מעורבב היטב, מוסיפים את עשבי תיבול. כיסוי ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברנדי
קוניאק
מרק
עשבי תיבול
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
7
הסר כיסוי ולהמשיך להתבשל במשך 15 דקות כדי לאפשר את הרוטב כדי להפחית קצת. ייתכן שתרצה להוסיף 1 כף של רסק עגבניות או קורנפלור כדי לסייע בתהליך העיבוי.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
עמילן תירס
רוטב
8
כדי לשרת, בראש העוף והירקות עם בייקון מרוסק שמור ופטרוזיליה טרייה.