JIGGLERS ג'לי שמנת הפסחא
המתכון חג הפסחא קרם ג'לי JIGGLERS מוכן בעוד כ-3 שעות אם יש לכם ג'לים לקשט, ג' לי ג'לטין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ג'לי קרמי של ולנטיין-O® JIGGLERS, JELL-O מפחיד זוחלים Jigglers, ו קרם Raspberry Jell-O Parfaits (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מים רותחים לתערובות ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מגניב 30 דקות. בטמפרטורת החדר.
מקציפים תערובת פודינג וחלב עם להקציף 2 דקות.
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד מעורבב.
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. לטבול בתחתית מחבת במים חמים 15 שניות. השתמש 2 אינץ 'חותך עוגיות בצורת ביצה לחתוך ג' לטין לתוך 24 צורות, להיות זהיר לחתוך את כל הדרך דרך ג ' לטין לתחתית המחבת.
הסר JIGGLERS מהמחבת. לקשט עם ג ' ל דומה ביצי פסחא. שמור בקירור.