קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות50
ציון בריאות3
מגזין

JIGGLERS ג'לי שמנת הפסחא

JIGGLERS ג'לי שמנת הפסחא
המתכון חג הפסחא קרם ג'לי JIGGLERS מוכן בעוד כ-3 שעות אם יש לכם ג'לים לקשט, ג' לי ג'לטין, מיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הפסחא שלך. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו ג'לי קרמי של ולנטיין-O® JIGGLERS, JELL-O מפחיד זוחלים Jigglers, ו קרם Raspberry Jell-O Parfaits (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים מים רותחים לתערובות ג ' לטין בקערה גדולה; מערבבים 2 דקות. עד שהתמוסס לחלוטין. מגניב 30 דקות. בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים תערובת פודינג וחלב עם להקציף 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך32 עוגיות ג'ינג'ר מרוסקות (בערך
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
מוסיפים לג ' לטין; מערבבים עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
4
יוצקים למחבת 13x9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
להכניס למקרר 3 שעות או עד המשרד. לטבול בתחתית מחבת במים חמים 15 שניות. השתמש 2 אינץ 'חותך עוגיות בצורת ביצה לחתוך ג' לטין לתוך 24 צורות, להיות זהיר לחתוך את כל הדרך דרך ג ' לטין לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
צנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצותצנצנת עגבניות מיובשות ארוזות בשמן, סחוטות וקצוצות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הסר JIGGLERS מהמחבת. לקשט עם ג ' ל דומה ביצי פסחא. שמור בקירור.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.