Orecchiette עם ברוקולי Rabe וחומוס מטוגן
Orecchiette עם ברוקולי Rabe ו חומוס מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם פסטה orecchiette, חמאה, שעועית חומוס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכונים דומים: Orecchiette עם ברוקולי Rabe & חומוס, Orecchiette עם חומוס וברוקולי Rabe, ו Orecchiette עם ברוקולי Rabe (Orecchiette con Cime di Rapa).
הוראות
Cook orecchiette in large pot of boiling salted water until pasta is tender but still firm to bite.
Drain pasta, reserving 1 cup cooking liquid.
Meanwhile, melt butter with olive oil in another large pot over high heat.
Add garlic and stir 30 seconds.
Add garbanzo beans and sauté until garbanzo beans are beginning to color, about 8 minutes.
Add half of sliced fresh sage and sauté 1 minute to blend flavors.
Add broccoli rabe, wine, and 1/2 cup reserved cooking liquid to pot. Cover and simmer until broccoli rabe is crisp-tender, about 5 minutes. Uncover and add pasta, remaining sage, and Parmesan cheese; toss to combine.
Mix in more of reserved cooking liquid by tablespoonfuls if pasta is dry. Season to taste with salt and pepper.
Transfer to large bowl and serve.