Pounded חזיר פרמזן עם לינגוויני
Pounded חזיר פרמזן עם לינגוויני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 1371 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם לקישוט: בזיליקום, פלפל, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מתכונים דומים: פרמזן ולינגוויני שום, לינגוויני עם פנקטן ופרמזן, ו לינגוויני תרד פרמזן.
הוראות
הכן לינגוויני על פי הוראות החבילה; לנקז. לזרוק עם חמאה. להפריש, ולשמור על חם.
מניחים חזיר בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/4 אינץ', באמצעות מערוך או הצד השטוח של פטיש בשר.
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה רדודה. לדלות חזיר בתערובת קמח, לטבול ביצה מוכה, לדלות פירורי לחם.
חזיר מוקפץ, בקבוצות, בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 2 דקות בכל צד או עד זהב. סדר חזיר בשכבה אחת בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'.
מערבבים 1 כף. קצוץ בזיליקום טרי לרוטב פסטה. חזיר העליון באופן שווה עם רוטב פסטה, 2 כוסות גבינת מוצרלה, ו 1/2 כוס גבינת פרמזן.
אופים ב 400 במשך 20 דקות או עד גבינה מותכת משחימים קלות.
מגישים מיד עם לינגוויני חם בחמאה.