תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל זאב ערבות Quesadillan. מתאבן זה יש 855 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך שמן צמחי, כמון טחון, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. וזה די טוב. נסו קיוטי מרגריטה, Quesadilla שאריות חג ההודיה (3-גבינה טורקיה חמוציות & קווסאדייה מרווה), ו Quesadilla paran el Desayuno (Quesadilla ארוחת בוקר) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
יש לשטוף וללטף את השד עוף, לקצץ את כל שומן עודף, ולשפשף עם 1 כף של התבלין השחרה.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבש
חזה עוף
4
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק על חום גבוה, מוסיפים את העוף ומבשלים עד חום מבושל דרך, על 6 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
הסר ללוח חיתוך, מגניב מעט לחתוך. כיסוי כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מחממים את השעועית בסיר קטן על אש נמוכה עד מחומם דרך ולשמור חם. הכינו את שאר החומרים והכינו אותם להרכבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית
ציוד שתשתמש בו
סיר
7
מחממים מחבת מחבת או ברזל יצוק גבוה וטוסט את הטורטיות משני הצדדים עד פריך (אם אתה מנסה לקפל אותם, הם ייסדקו).
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
לפרוס 1 טורטייה על גיליון עוגיות באופן שווה להפיץ אותו עם מחצית השעועית, 1/3 של הגבינות, 1/2 של העוף המושחר, 1 כף הבצל הירוק, ולכסות עם טורטייה שנייה. חזור על סדר שכבות זה עם שאר החומרים. סיים עם הטורטייה השלישית ומקשט עם הגבינה הנותרים, כוסברה ועגבניות חתוכות לקוביות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
טורטיה
עוף שלם
גבינה
עוגיות
מורחים
שעועית
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים במשך 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר מהתנור וחלק עם סכין חיתוך לתוך 4 פלחי.
ציוד שתשתמש בו
סכין
תנור
11
מגישים עם סלסה שעועית שחורה ורוטב החווה צ ' יפוטלה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ראנץ
צ 'ילי צ' יפוטלה
סלסה
12
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה. לאחסן במיכל אטום.
ציוד שתשתמש בו
קערה
13
בעדינות לערבב את כל החומרים במיכל גדול. מכסים ומקררים במשך 20 דקות.
14
לעבד את כל החומרים בבלנדר עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
15
יוצקים את הרוטב לתוך קערת הגשה, מכסים ומקררים במשך 30 דקות לפני ההגשה.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. שכני רחוב וויליאמס סלאם ווסטסייד פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 140 דולר לבקבוק.