Stroopwafels
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל Stroopwafels. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 473 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם מולסה, קמח, חלב חםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . וזה לא כזה אדיר. נסו הולנדית Stroopwafels (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, מערבבים יחד את הקמח, חמאה מומסת, סוכר, שמרים, חלב וביצה. כאשר הבצק הופך נוקשה כדי לערבב, להפוך על משטח מקומח ללוש ביד במשך כמה דקות. להפריש לעלות במשך 45 דקות.
כדי להפוך את המילוי, לחמם את המולסה, סוכר חום, נשאר חמאה וקינמון בסיר על חום בינוני. מערבבים כדי להתמזג, ולהניח בצד.
מחממים ברזל פיצלה. ללוש את הבצק בקצרה, ולחלק את הבצק לתוך כדורי 2 אינץ', או גודל תואם דפוס ברזל pizzelle שלך. לחץ על הכדורים בברזל שחומם מראש, ומבשל עד שהברזל יפסיק לשחרר קיטור, או עד שהוופלים יהיו בצבע חום זהוב.
בזהירות להסיר עם סכין או מרית, לפצל לחצי אופקית (כמו לחם כיס) בזמן שהם עדיין חמים. אל תחכה יותר מדי זמן, אחרת הם יישברו.
מורחים מילוי על הקרביים, ומחזירים את החצאים יחד.