Tagliolini Al Crudaiolo: פסטה טרייה עם ירקות טריים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל Tagliolini אל Crudaiolo: פסטה טרייה עם ירקות גלם. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך בזיליקום, הירקות הבאים, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו Tagliolini עם לובסטר ועגבניות טריות, פסטה עם ירקות טריים, ו פסטה עם פנקטן וירקות טריים (מתכונים דומים).
הוראות
1
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים 1/2 כפית שמן זית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
2
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מעט קמח מחדש את הלוח ולהמשיך ללוש במשך שש דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4
מגלגלים את הפסטה אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה. באמצעות חותך פסטה או סכין חדה מאוד, לחתוך את העבר לתוך סרט 1/8 אינץ ' עבה. מניחים בצד על מגש מאובק עם קמח סולת, ומכסים עם מגבת צלחת נקייה, לחה עד מוכן לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קמח סולת
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
6
בקערה גדולה, לא תגובתי, לשלב את כל הירקות ולזרוק עם מיץ לימון, 3 כפות שמן זית ומלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
זרוק את הפסטה לתוך המים הרותחים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
8
מסננים ומוסיפים לקערה עם הירקות הלבושים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מוסיפים את עלי הבזיליקום וזורקים למעיל. מחלקים בין 6 קערות פסטה מחוממות ומגישים עם פרמזן מגורר-רג ' יאנו.