Tamales חזיר של לופה דורש בערך 6 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 72 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 166 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, מרק בשר מיידי, מאסה ;), ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו Tamales חזיר, גבינה עם Tamales צ'ילה קלוי: Tamales de Queso con Rajas, ו Tamales חזיר מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים חזיר ב5-ל6-qt. מחבת עם 3 qts. מים; מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום; מבשלים, מכוסה, עד הבשר רך כאשר פירסינג, על 2 שעות.
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
3
תן בשר לעמוד עד מגניב; לקרוע לחתיכות, להשליך שומן. להחזיר בשר למחבת.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
בינתיים, להשליך גבעולים וזרעים מכל צ ' ילי מיובש, ולאחר מכן לשטוף היטב. שים 3-4 qt. פאן עם 1 qt. מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד צ ' יילס רך כאשר לחץ, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
ניקוז, הזמנת 2 כוסות נוזלים. בבלנדר, צ ' ילי טהור עם נוזל עד חלקה מאוד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6
ב1-ל2-qt. מחבת על חום בינוני, לבשל קמח, ערבוב, עד שיזוף עמוק, 5 עד 6 דקות; לשפוך לתוך קערה. כאשר בשר חזיר מבושל, מערבבים 1/2 כוס מרק שמורות לתוך קמח; לגרד למחבת עם בשר.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בבלנדר, מערבולת שום, זרעי כוסברה, אורגנו, כמון, ו 1 1/2 כוסות מרק שמורות עד תבלינים הם הקרקע דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי כוסברה שלמה
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
יוצקים דרך מסננת בסדר רשת למחבת עם בשר, דוחף על מוצקים כדי לחלץ כמה שיותר נוזל ככל האפשר. תזרקו תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
קפה מבושל חזק וחם
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
לבשר להוסיף 1 1/2 כוסות צ 'ילה טהור, עגבניות, בצל, פלפל, צ' ילי אנהיים, 1/4 כוס שומן, מרק מרק, ומלח שום. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ערבוב. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 10 דקות כדי למזג טעמים. מערבבים בכוסברה ובצל ירוק. עם מזלג, לשבור כל נתחי בשר לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אנהיים
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
אטריות ריגטוני מיובשות
5 עד 6 פרוסות גבינת מוצרלה
דלעות פאי בינוני כל אחת)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
שומן חזיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
הכן מאסה: בקערה גדולה, לשבור מאסה עם הידיים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
11
מוסיפים אבקת אפייה ומלח; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס חלב מלא, או יותר לפי הצורך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
חום שנותר 2 3/4 כוסות שומן 2 - כדי 3-qt. מחבת על חום בינוני-גבוה עד מותך; תן לעמוד עד מגניב מספיק כדי לגעת.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
יוצקים לתוך מאסה, להוסיף הנותרים צ ' ילה טהור, ומערבבים עם הידיים או כף כבדה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
14
מערבבים masa במרץ עם כף (או להכות חצי בכל פעם במערבל עמדה) עד חלקה מאוד ולא גושים של masa להישאר.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לתוך 48 מקלות, כל 4 עד 5 ב. ארוך ו-1/4 עד 1/3 ב. עבה (לשמור שאריות לשימושים אחרים). שים מקלות ב3-ל4-qt. מחבת עם מים כדי לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה; להפחית את החום ומבשלים, מכוסה, עד רך-פריך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
לנקז ולהניח בצד.
17
קני תירס נפרדים ולהשליך כל משי. בחר 5 1/2 תריסר קליפות חיצוניות גדולות (5 עד 6 ב. לרוחב אמצע ו-7 עד 8 בפנים. ארוך; לקצץ קליפות גדולות לגודל זה). משרים קליפות בכיור עם מים חמים כדי לכסות עד שהם גמישים, על 20 דקות. יש לשטוף, להסיר כל חצץ; לנקז ולשים בקערה גדולה. קרע כ -12 מהקליפות לרצועות ארוכות ודקות. (אם ההרכבה לוקח יותר מכמה שעות וקליפות להתייבש, בקצרה resoak.)
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
18
להרכיב tamales: על משטח עבודה גדול, לארגן מסא וקליפות שלמות בקצה אחד, ואחריו סתימות (בשר, תפוחי אדמה, זיתים, jalapeos) ורצועות קליפה, משאיר קצת מקום בקצה השני לקשירת וערימה tamales.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
Tamales
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
19
עבור כל tamale, להניח קליפה שטוחה למדי עם צד חלק למעלה. כף 1/4 כוס מאסה במרכז. להחזיק קליפה ביד אחת; באמצעות סרטים מהירים של גב כף מרק או מרית קטנה, להפיץ באופן שווה חצי מסא ממרכז לקצה אחד ארוך (להשאיר 1-in. גבול חשוף בקצה הקליפה). חזור על החצי השני של קליפה, שוב עוזב 1-ב. גבול חשוף בקצה.
מורחים 2 עד 3 כפות. מילוי בשר בלהקה 1 ב. מקצה אחד ארוך של מאסה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
21
מניחים חתיכת תפוחי אדמה, 2 זיתים, וחתיכת jalapeo על בשר. מקפלים קצה ארוך של קליפה הקרובה ביותר סתימות מעליהם, ואז להפשיל בנוחות. אם קליפה לא ממש לפגוש לצרף מילוי, תיקון עם חתיכת קליפה אחרת. באמצעות רצועות קליפה, לקשור tamale בחוזקה ככל האפשר בשני הקצוות, ואז רק להחזיק במרכז. (במידת הצורך, קשר שתי רצועות יחד כדי ליצור עניבה ארוכה יותר.) חזור לעשות tamales הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Tamales
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנות
22
כדי קיטור 2 תריסר tamales, להגדיר מתלה על תומך לפחות 1 1/2 ב. מעל התחתית של 8 עד 10 qt. חשיש. מלא סיר עם 1 ב. מרק חזיר שמור או מים. סידור השכבה הראשונה של tamales בכיוון אחד על המדף; לשנות את הכיוון של tamales 90 עם כל שכבה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
מרק חזיר
Tamales
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
23
מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז מבשלים עד מאסה כבר לא מקלות על קליפות, 1 עד 1 1/4 שעות, מדי פעם הוספת מים רותחים כדי לשמור על רמת הנוזל.
מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא WindRacer נהר רוסי פינו נואר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 60 דולר.
WindRacer נהר רוסי פינו נואר
ניחוחות יפים של sassafras, מוקה ווש שחור להפגין את האישיות הייחודית, נועזת של עמק הנהר הרוסי. טעמים ברורים של פירות brambly, אלון מתוק ופלפל לבן להוביל יין רחב ומאוזן עם חומציות מזון ידידותי. הימים החמים, שטופי השמש והלילות הערפיליים הקרים של הנהר הרוסי הם אופטימליים עבור פינו נואר-היינות בעלי מרקם ומשקל רב מבלי להיות מוגזמים או לאבד את חומציותם הטבעית. ניחוחות וטעמים עמוקים, כהים קלאסיים הנהר הרוסי ידוע לזרוח דרך היין הזה.