קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות100
מגזין

Yukon זהב וסלט תפוחי אדמה עשב טרי

Yukon זהב וסלט תפוחי אדמה עשב טרי
Yukon זהב סלט תפוחי אדמה עשבי תיבול טריים עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 6 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח כשר, תפוחי אדמה זהב יוקון, עלי בזיליקום, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן כל 30, ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה אדיר. נסו זהב יוקון מסולסל וגרין בטטה עם עשבי תיבול טריים, יוקון דרך ורמונט: פנקייק תפוחי אדמה יוקון זהב ורסק תפוחים עבה, ו סלט תפוחי אדמה זהב יוקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
יוצקים על 1 ב. מים לתוך סיר גדול ולהגדיר סל ספינת קיטור * בתחתית. מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
להוסיף תפוחי אדמה, להפחית את החום, ומבשלים, מכוסה, עד מכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3
יוצקים תפוחי אדמה לתוך מסננת בכיור, לשטוף עם מים קרים, ולתת לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4
מקלפים תפוחי אדמה וחותכים לרוחב לתוך 1/2-in. חתיכות עבות. שים בקערת הגשה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
בקערה קטנה, להקציף יחד שמן, חומץ, ו 3/4 כפית. מלח וטפטוף על תפוחי אדמה חמים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מפזרים עשבי תיבול קצוצים ומוסיפים פלפל ומלח נוסף לפי הטעם, ערבוב בעדינות למעיל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
(צינור גדול)(צינור גדול)
7
* תפוחי אדמה מבשלים באופן שווה ביותר בסל קיטור ,אבל אם אין לך אחד, למלא את הסיר באמצע הדרך עם מים ומרתיחים תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
סל קיטורסל קיטור
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הפוך קדימה: צ ' יל אטום עד 1 יום (הסלט יהפוך אפילו יותר טעים); לפני ההגשה, להביא לטמפרטורת החדר, ואז מערבבים.