אגנולוטי ברוטב ארטישוק
אגנולוטי עם רוטב ארטישוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גרידת לימון, חצי-חצי, עלי בזיליקום קרועים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בחצי & חצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 38%. מתכונים דומים: אגנולוטי ארטישוק וגבינת עזים של הפטר עם כמהין, אגנולוטי ברוטב שמנת אגוזים מרווה, ו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה.
הוראות
מערבבים את הארטישוקים, חצי וחצי, שום, פתיתי פלפל אדומים ו 1/4 כפית מלח במחבת גדולה ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד הארטישוקים רכים, כ 5 דקות.
מוסיפים את האפונה וממשיכים לבשל, מכוסה, עד מכרז, על 5 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים את גרידת לימון ומיץ. זרוק את שן השום.
בינתיים, להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
הוסף את agnolotti ומבשל כמו התווית מכוונת. שמור 1/2 כוס בישול מים, ולאחר מכן לנקז את הפסטה ולהעביר למחבת עם הרוטב.
מוסיפים את הפרמזן למחבת ומערבבים בעדינות עד שהפסטה מצופה. דק את הרוטב עם חלק ממי הבישול השמורים. מערבבים בזיליקום.