קושימומחה
מוכן ב24 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

אדובו מעושן מרודה צבים בריסקט עם קרם חזרת בצל מקורמל-עגבניות להתענג

אדובו מעושן מרודה צבים בריסקט עם קרם חזרת בצל מקורמל-עגבניות להתענג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל אדובו מעושן צבים בריסקט עם איש חזרת ובצל קרמל-עגבניות להתענג. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 52 גרם של שומן, וסך הכל 1125 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. אם יש לך שמן canolan, מיץ תפוחים, חזרת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זמן הכנת המתכון כ 24 שעות ו-20 דקות. נסו בצל קרמל וחזרת פירה תפוחי אדמה, לביבות תפוחי אדמה עם פורל מעושן, קרם פרש חזרת, ותבלינים סלק זהוב, ו פילה בקר עם בצל קרמל ושמנת חזרת (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את השום, עגבניות בגריל, גרידת תפוזים ומיץ, כוסברה, שמן, חומץ, אבקות צ 'ילה, מחית צ' יפוטלה וסוכר במעבד מזון ותהליך עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מניחים את חזה הבקר במחבת חד פעמית גדולה, מוסיפים את המרינדה ופונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
הסר את חזה הבקר מן המרינדה 1 שעה לפני לשים על המעשן.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1
הסר את הסורג גריל צלחת קרמיקה מן התנור.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוסיפים את פחם העץ החם ומפזרים את שבבי העץ הספוגים מעל. התאם את התנור כדי לשמור על טמפרטורה של 225 עד 250 מעלות F. טמפרטורה זו צריכה להישמר לאורך כל העשן. שים על צלחת הקרמיקה. שים מחבת עם מיץ תפוחים על הצלחת, ולאחר מכן לשים על סבכת הגריל.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים את חזה הבקר משני הצדדים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4
מניחים את חזה הבקר, שומן בצד למעלה, על האח המעשן שלך ולסגור אותו לעשן הארוך.
5
פתח את המעשן ברביקיו שלך כל שעה או שעתיים ולרסס את חזה הבקר בנדיבות עם מיץ תפוחים כדי לעזור לשמור על הבשר מלהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
לאחר הטמפרטורה הפנימית מגיע 165 עד 170 מעלות F על מדחום בשר, לאחר כ 7 שעות בטווח הטמפרטורה הנמוכה יותר, הבשר מתחיל לקבל במכרז. בשלב זה, לעטוף את חזה בריסקט בנייר זה טריק קטן הוא עזרה גדולה מקבל את המכרז בשר, במיוחד למתחילים. המשך לבשל עד הבשר מגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F, 1 עד 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
הסר ותן מנוחה במשך 20 דקות לפני חיתוך.
8
הסר את רדיד מן בריסקט מעל מחבת גדולה או מחבת חד פעמית ושומר את הנוזל. פרוס או לגרוס את חזה הבקר. זרוק פנימה את הנוזל השמור.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
כדי להפוך את הכריכים: לפצל את הלחמניות לשניים, שמן הצדדים לחתוך קלות, מתבלים עם מלח ופלפל וגריל, לחתוך בצד למטה, עד קלוי קלוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
10
מורחים קצת קרם חזרת על צמרות לחמניה ותחתונים. למעלה התחתון עם חלק מהבשר, אז כמה בצל-עגבניות בקרמל להתענג, ואז קצת חסה. למעלה עם הלחמנייה למעלה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
חזרתחזרת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
11
להקציף יחד את הקרמה, queso פרסקו חזרת בקערה קטנה. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Queso FrescoQueso Fresco
חזרתחזרת
קרם מקסיקניקרם מקסיקני
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מוסיף את הבצלים ומבשלים לאט עד קרמל, כ -30 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
מוסיפים את העגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים להישבר.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
15
מוסיפים את השום וחלפיניו ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
16
מוסיפים את החומץ וקמצוץ סוכר ומבשלים 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
17
מעבירים את הבצל לקערה ומוסיפים את הכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
18
בואו לשבת בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות כדי לאפשר את הטעמים להתמזג.

מרכיבים

3(חוֹרֶף)פובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעיםפובלנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות3קילוגרםחזה בקר שלם, עם שכבה 1/4 אינץ ' של שומן על גביחזה בקר שלם, עם שכבה 1/4 אינץ ' של שומן על גבי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קנולה ועוד לחמנייהשמן קנולה ועוד לחמנייה3(חוֹרֶף)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)3(חוֹרֶף)אבקת pasilla צ'ילהאבקת pasilla צ'ילה2(חוֹרֶף)מחית צ'יפוטלהמחית צ'יפוטלה2(חוֹרֶף)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצה דקכוסברה טרייה קצוצה דק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעלי כוסברה טרייםעלי כוסברה טריים2ציפורןשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק12ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ1פיינטעגבניות ענבים, coredעגבניות ענבים, cored596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחזרת מוכנה, סחוטהחזרת מוכנה, סחוטה1ראשחסה קרחון, קרוע דקחסה קרחון, קרוע דק1חלפיניו, קצוץ דקחלפיניו, קצוץ דק8ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקרם מקסיקניקרם מקסיקני2largesבצל ספרדי, חצוי פרוס דקבצל ספרדי, חצוי פרוס דק1גרידת תפוזים בתוספת 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טריגרידת תפוזים בתוספת 1/2 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי6עגבניות שזיף, חצוי בגרילעגבניות שזיף, חצוי בגריל1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקqueso frescoqueso fresco596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר8לחמניות לבנות רכות, bolillos מקסיקני או telerasלחמניות לבנות רכות, bolillos מקסיקני או teleras8ריבס, קצוץ טרי או קפואסוכרסוכר