קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 10 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

אוכמניות רזות-טארט לימון

אוכמניות רזות-טארט לימון
אם יש לכם קמח זהב, שמנת, מוצר ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה בלי עוגות לימון אוכמניות, עוגת לימון אוכמניות, ו עוגת לימון-אוכמניות.

הוראות

1
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רכות. הכה במוצר ביצה עד מעורבב. הכה בקמח עד צורות הבצק. לחץ על הבצק בחוזקה בתחתית ולמעלה בצד של מחבת טארט 9 אינץ ' ungreased עם תחתית נשלפת. דקירת תחתית ביסודיות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
טופס טארטטופס טארט
קערהקערה
תנורתנור
2
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר. אם פחזניות קרום במרכז, זין עם מזלג. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה קטנה, מקציפים לימון שמנת חמוצה עם חוט להקציף עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
קרם לימוןקרם לימון
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מורחים באופן שווה על פני הקרום. מקררים לפחות 1 שעה. ממש לפני ההגשה, למעלה עם אוכמניות.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
קרוםקרום