אוכמניות רזות-טארט לימון
אם יש לכם קמח זהב, שמנת, מוצר ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 10 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: עוגת גבינה בלי עוגות לימון אוכמניות, עוגת לימון אוכמניות, ו עוגת לימון-אוכמניות.
הוראות
תנור חום עד 204°. בקערה בינונית, לנצח חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד רכות. הכה במוצר ביצה עד מעורבב. הכה בקמח עד צורות הבצק. לחץ על הבצק בחוזקה בתחתית ולמעלה בצד של מחבת טארט 9 אינץ ' ungreased עם תחתית נשלפת. דקירת תחתית ביסודיות עם מזלג.
אופים 10 עד 12 דקות או עד חום זהוב בהיר. אם פחזניות קרום במרכז, זין עם מזלג. מגניב 30 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בקערה קטנה, מקציפים לימון שמנת חמוצה עם חוט להקציף עד חלקה.
מורחים באופן שווה על פני הקרום. מקררים לפחות 1 שעה. ממש לפני ההגשה, למעלה עם אוכמניות.