סטייקים גבינה ג'בטה עם העבודות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1479 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, סטייקים גבינת פילדלפיה, ו אומצות גבינת Pawhuska (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
השאירו את הסטייקים על הדלפק, כדי להירגע, בעוד מחבת הגריל או הגריל מתחממת עד לגובה בינוני. מעיל את הסטייקים עם שמן זית כתית אקסטרה ותבלינים גריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
תיבול גריל
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גריל
גריל
3
חום 2 כפות, 2 סיבובים של המחבת, שמן זית כתית נוספת במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את הפלפלים הקובנים, את השום והבצל ומבשלים עד רך מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
שום
בצל
5
מוסיפים מעט מיץ פלפל חריף וטבעות פלפל חריף ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה
פלפל צ ' ילי
מיץ
6
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בעוד הפלפלים מבשלים, מניחים את הסטייקים על הגריל החם ומבשלים 10 דקות לנדירות, 2 דקות יותר עבור כל רמה של doneness הרצוי, הופכים פעם אחת על אמצע הדרך במהלך זמן הטבח. בינתיים לחמם סיר רוטב על אש בינונית ולהוסיף את החמאה. כאשר החמאה נמסה, להקציף את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים
חמאה
סטייק.
קמח לכל מטרה
רוטב
ציוד שתשתמש בו
סיר
גריל
מקציף
8
לטאטא את החלב ואת העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לעבות את הרוטב במשך כמה דקות, ואז להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
מוסקט
פלפל
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
כאשר הסטייקים מבושלים כדי doneness הרצוי, להסיר אותם ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוסה דק על זווית נגד גרגר הבשר. בעוד הבשר נח, לחמם את הלחם בתנור. מערבבים את הגבינה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
סטייק.
לחם
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
תנור
10
כדי לשרת, לפצל את הלחם לאורכו ולהפיץ את פרוסות הסטייק באופן שווה על פני תחתית הלחם. מעל הסטייק עם הרוטב והפלפלים והבצל. מכסים את צמרות הלחם וחותכים את הג ' בטה ל-4 חלקים שווים
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.