קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות41
מגזין

אומצות גבינת ג'בטה עם העבודות

אומצות גבינת ג'בטה עם העבודות
סטייקים גבינה ג'בטה עם העבודות עשוי להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1479 קלוריות, 88 גרם חלבון ו 69 גרם שומן. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה עבור יום ולנטין. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל, גבינת פרובולון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו כריך סטייק גבינה כחולה עם העבודות, סטייקים גבינת פילדלפיה, ו אומצות גבינת Pawhuska (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
השאירו את הסטייקים על הדלפק, כדי להירגע, בעוד מחבת הגריל או הגריל מתחממת עד לגובה בינוני. מעיל את הסטייקים עם שמן זית כתית אקסטרה ותבלינים גריל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
תיבול גרילתיבול גריל
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
3
חום 2 כפות, 2 סיבובים של המחבת, שמן זית כתית נוספת במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים את הפלפלים הקובנים, את השום והבצל ומבשלים עד רך מאוד, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
שוםשום
בצלבצל
5
מוסיפים מעט מיץ פלפל חריף וטבעות פלפל חריף ומסירים מהחום.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננהטבעות פלפל בננה
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
מיץמיץ
6
מחממים תנור ל 250 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בעוד הפלפלים מבשלים, מניחים את הסטייקים על הגריל החם ומבשלים 10 דקות לנדירות, 2 דקות יותר עבור כל רמה של doneness הרצוי, הופכים פעם אחת על אמצע הדרך במהלך זמן הטבח. בינתיים לחמם סיר רוטב על אש בינונית ולהוסיף את החמאה. כאשר החמאה נמסה, להקציף את הקמח ומערבבים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפליםפלפלים
חמאהחמאה
סטייק.סטייק.
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
גרילגריל
מקציףמקציף
8
לטאטא את החלב ואת העונה עם מלח, פלפל ואגוז מוסקט, לפי הטעם. לעבות את הרוטב במשך כמה דקות, ואז להפחית את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
פלפלפלפל
רוטברוטב
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
כאשר הסטייקים מבושלים כדי doneness הרצוי, להסיר אותם ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 5 דקות. פרוסה דק על זווית נגד גרגר הבשר. בעוד הבשר נח, לחמם את הלחם בתנור. מערבבים את הגבינה לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
סטייק.סטייק.
לחםלחם
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
תנורתנור
10
כדי לשרת, לפצל את הלחם לאורכו ולהפיץ את פרוסות הסטייק באופן שווה על פני תחתית הלחם. מעל הסטייק עם הרוטב והפלפלים והבצל. מכסים את צמרות הלחם וחותכים את הג ' בטה ל-4 חלקים שווים
מרכיבים שתצטרך
ג ' בטהnameג ' בטהname
פלפליםפלפלים
בצלבצל
רוטברוטב
לחםלחם
סטייק.סטייק.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם בחירה מצוינת לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות רוברט מונדבי נאפה מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 30 דולר לבקבוק.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
הטעמים הרב-ממדיים של היין מגיעים מענבים הגדלים באזורים שונים של עמק נאפה, כולל אזורי קרנרוס, סטאגים זינוק ואוקוויל. טכניקות מסורתיות, כולל שמרים מקומיים, שקיעה מורחבת, הזדקנות בחביות עץ אלון צרפתי וביקבוק ללא סינון, שיפרו את המורכבות של היין. יין זה טעים עם מנות רבות וגבינות. אחד הזיווגים האהובים עלינו הוא הודו צלוי עם פטריות בר ומילוי אגוז. רגל צלוי של כבש, שפשף עם עשבי תיבול ריחניים ותבלינים, או בשר חזיר בגריל גם להתחתן בצורה מושלמת עם טעמים חושניים של היין.