אופים מלית עוף
את המתכון לאפות מלית עוף אפשר להכין בערך 50 דקות . , מתכון זה מכסה 27% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 617 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינה שוויצרית, מרק עוף, שמנת מרוכזת של מרק עוף וקוביות מלית מתובלות. רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. זה עובד היטב בתור תוספת יקרה למדי לחג ההודיה . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 62% , וזה די טוב. אפיית עוף ומלית , אפיית מלית עוף ואפיית מלית עוף דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מניחים עוף ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה; למעלה עם גבינה. בקערה קטנה, משלבים מרק ויין; כפית מעל גבינה.
בקערה קטנה מערבבים קרוטונים וחמאה; מפזרים מעל מרק.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.