אורז דביק ונקניק סיני עטוף בעלים של בננה
מתכון אורז דביק ונקניק סיני עטוף עלי בננה מוכן בסביבות 2 שעות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, ו אפשרות לאוהבי אוכל סיני. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 6. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. אם יש לכם רוטב סויה, שמן שומשום, סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו איך לבשל: אורז דביק מאודה חזיר עטוף עלי בננה, בשר בקר ולחם תירס עטוף בעלים של בננה, ו דגים עטופים עלי בננה עם צ'ילה ראג' ס וקרמה (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האורז הדביק בסיר אורז ולתת מגניב מעט.
מערבבים ברוטב סויה, שמן שומשום וסוכר עד התבלינים מופצים היטב.
הניחו חלקים מלבניים גדולים של עלי הבננה על קרש חיתוך.
שכבה קטנה מעט מקטעים מלבניים קרוס-ווייז.
מוסיפים כמה כפות של תערובת האורז על העלים.
מניחים כמה קטעים של נקניק במרכז העליון עם כמה כפות יותר של אורז. מקפלים את השכבה הפנימית של עלי הבננה על האורז, ואחריו את השכבה החיצונית. לקשור עם חוט בישול. חזור עד שיש לך 6 עד 8 חבילות.
מסדרים את החבילות באוניית קיטור ואדים מעל חום בינוני במשך 1 שעה, מתחדשים עם יותר מים לפי הצורך.
מגישים חם. מנות שאריות Unwrapped עשוי להיות קפוא לאחסון ארוך יותר. אין צורך להפשיר לפני reheating בתוך ספינת קיטור.