תמיד כיף שיש עוד מתכון של סיניים, אז תנו הזדמנות ל אורז מטוגן ספרדי. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 179 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו פלפל, תערובת אורז זעפרן, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 48 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. נסו אורז מקסיקני מבשל איטי (אורז ספרדי), קציצות ספרדיות מטוגנות בתנור, ו שמן זית מטוגן עם רוטב מזווה ספרדי (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל אורז על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מרכיבים שתצטרך
אורז
מלח
2
מורחים אורז על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
מורחים
אורז
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
3
תן לעמוד 30 דקות או עד מגניב לחלוטין.
4
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick מצופה ספריי בישול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
6
להוסיף 2 כפיות שנותרו שמן ואורז. מבשלים 6 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם. מערבבים אפונה ושאר החומרים; לבשל 1 דקה או עד מחומם היטב.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Quintan Essentia Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 35 דולר.