קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות32
סוגי מאכליםמרקים
אירועיםסתיוחורף
מגזין

איך להכין מרק מינסטרונה

איך להכין מרק מינסטרונה
איך להכין מרק מינסטרונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 449 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. . לך לחנות ותביא מים, שמן זית, גבינת פרמג'יאנו-רג' יאנו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הכרוב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כרוב שיש לו טעם של קינוח! כקינוח. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו מרק מינסטרונה, מרק מינסטרונה, ו מרק מינסטרונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 2 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיף pancetta; לבשל ומערבבים עד שהוא מתחיל חום, 2 עד 3 דקות. מערבבים בצל וסלרי; מבשלים ומערבבים עד בצל מתחיל להפוך שקוף, על 3 דקות. מערבבים שום טחון ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
יוצקים מרק עוף, מים ועגבניות שזיפים לתערובת הפנצ ' טה והבצל. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
עגבניות שזיףעגבניות שזיף
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מערבבים שעועית חמוציות, כרוב, שעועית חומוס, פתיתי פלפל אדום, תיבול איטלקי, ו 2 כפיות מלח לתוך תערובת מרק. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שעועית חמוציות רכות, הוספת מים נוספים לפי הצורך אם המרק הופך עבה מדי, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שעועית חמוציותשעועית חמוציות
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
ל-1 אננסל-1 אננס
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
5
מערבבים בשוויץ chard ומבשלים עד שהתרכך, על 15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Chard שוויצריChard שוויצרי
6
מערבבים פסטה ולהגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד פסטה מכרז, על 15 דקות. מצקת לתוך קערות העליון עם שמן זית כתית נוספת, פרמזן-רג ' יאנו, ופטרוזיליה איטלקית.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
פטרוזיליה עלה שטוחפטרוזיליה עלה שטוח
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
מצקתמצקת

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכרוב קצוץ, או יותר לפי הטעםכרוב קצוץ, או יותר לפי הטעם425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית חומוס, סחוטהשעועית חומוס, סחוטה794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שזיף, מרוסקות בסדרעגבניות שזיף, מרוסקות בסדר2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץסלרי קצוץ9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשעועית חמוציות, קליפהשעועית חמוציות, קליפה1586 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה דיטליניפסטה דיטליני596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולה, לטפטוףשמן זית כתית מעולה, לטפטוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה שטוחה איטלקית קצוצהפטרוזיליה שטוחה איטלקית קצוצה4ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחוןמלח ופלפל שחור טחון11 קילו קישואים,תיבול איטלקיתיבול איטלקי2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)pancetta קצוץpancetta קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת היטב-רג'יאנו11 קילו קישואים,פתיתי פלפל אדום, או לפי הטעםפתיתי פלפל אדום, או לפי הטעם2(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1חבורהChard שוויצרי, קצוץChard שוויצרי, קצוץ4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים, ועוד לפי הצורךמים, ועוד לפי הצורך