אפונה ומרק תפוחי אדמה עם פסטו טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 824 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, אגוזי פיסטוק, אפונה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב האפונה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח תות קלי קלות כקינוח. נסו Pistachio-Tarragon Pesto Bowties עם אפונה ותפוחי אדמה, סלט תפוחי אדמה עם אפונה הצמד סוכר ויניגרט טרגון שמנת, ו מרק כרישה, תפוחי אדמה וטרגון (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עם שמן זית כתית נוספת כמה סיבובים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת
3
מוסיפים את הפנצ ' טה, אם משתמשים, את הבצלים ואת השום. מערבבים מדי פעם במשך 3 עד 4 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ואת העונה עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים את המחבת ומבשלים 5 דקות יותר, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
פנצ ' טה
תפוח אדמה
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים את האסקרול ומתבלים עם אגוז מוסקט, מכסים את המחבת ונותנים לנבול במשך 2 דקות. מערבבים את המניה והמים ומביאים את המרק לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים 15 דקות עבור טעמים לשלב, להתאים מלח ופלפל, לפי הטעם, ולתת מגניב. תתכונני לארוחה נוספת. להביא את המרק, מכוסה, לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
אסקרול
מוסקט
מלאי
מים
מרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את האפונה ואת ditalini ומבשלים אל דנטה, על 7 עד 8 דקות. כבה את החום ומגיש בקערות רדודות מעוטרות בפסטו.
מרכיבים שתצטרך
Ditalini
פסטו
אפונה
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
שים את עשבי התיבול לתוך מעבד מזון יחד עם האגוזים ושום מגורד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, ואז מוסיפים את גרידת הלימון, שמן זית כתית מעולה והגבינה. דופק לתוך הדבק גס, ואז להעביר את פסטו מיכל אחסון טפטוף העליון עם שכבה דקה של שמן זית כתית מעולה כדי לעכב בראונינג. לכסות ולאחסן במקרר. להביא לטמפרטורת החדר כאשר מוכן לשימוש.