רוטב שיפון תפוחים עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 12 מנות עם 415 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, מים, סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 32%. הציון הזה די גרוע. נסו לחם שיפון דני, דייסת לחם שיפון דנית (, ו אפל קיווי ההלבשה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את הנקניקיה, הסלרי והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בקערה גדולה זורקים את קוביות הלחם עם חמאה ומלח מתובל.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)