תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל ארבעה פרובינציות לחם סודה חום. והוא יספק כ 16 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 145 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זה ... לא יקר מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לחם סודה חום, לחם סודה חום, ו לחם סודה אירי חום.
הוראות
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). משמנים שני דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
לטאטא יחד את הביצה,חלב חמאה, ומולסה בקערה עד מעורבב באופן שווה; להפריש. מערבבים יחד את קמח החיטה המלא, קמח רב תכליתי, סובין, קרם טרטר וסודה לשתייה בקערה גדולה נפרדת, ועושים באר במרכז.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
סודה לשתייה
חלב-חמאה
מולסה
סובין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
יוצקים את תערובת החמאה לתוך הבאר, ומערבבים עד לקבלת בצק רך. מערבבים את צימוקים זהובים, ולאחר מכן להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין היטב, ללוש 8 עד 10 פעמים לפני חלוקת שני כדורים עגולים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהובים
חלב-חמאה
בצק
4
מניחים את הכדורים על סדיני האפייה ומשתמשים בסכין חדה כדי לחתוך x עמוק 1/2 אינץ ' לתוך צמרות כדורי הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
סכין
5
מברשת עם חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
6
מניחים את הכיכרות לתנור שחומם מראש, ולהפחית את הטמפרטורה ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
אופים במשך 25 עד 30 דקות עד חום זהוב. לעטוף את הכיכרות במגבות כותנה קלות במשך 10 דקות לאחר שהם מוסרים מהתנור.