אם יש לכם סוכר, פלפל סצ'ואן, עוף צלוי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. נסו עוגות אורז עם ממרח צ'ילי, שעועית שחורה מותססת, ופלפל סצ' ואן, ארוחת ערב הערב: מרק עוף עם אטריות בסגנון סצ'ואן, ו ארוחת ערב: סיצ'ואן מבושל בקר ברוטב לוהט (מתכונים דומים).
הוראות
1
באמצעות האצבעות שלך, לגרוס את העוף לחתיכות בגודל ביס. אתה צריך בערך 2 כוסות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
מניחים את כל החומרים עבור הדבק peppercorn סצ ' ואן במרגמה ועלי למחוץ עד שהוא מחית גס. לחלופין, אתה יכול למקם את החומרים במעבד מזון קטן ולרתח אותם.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מערבבים את כל החומרים לרוטב יחד בקערה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
4
מוסיפים את הדבק peppercorn סצ ' ואן ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
5
מוסיפים עוף וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מניחים את העוף באמצע צלחת גדולה. טבעת עם חסה חתוכה.