ארטישוקים טריים בגריל
ארטישוקים טריים בגריל עשויים להיות רק התוספת שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה איש מערות, ללא גלוטן, וכל מתכון 30 יש 82 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו שמן זית, מקשטים: ענפי פטרוזיליה עלים שטוחים, מלח ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. נסו ארטישוקים טריים בגריל, פסטה עם ארטישוק וריקוטה טרייה, ו ארטישוק תינוקות במרינדה עם שמיר וג'ינג'ר טרי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים לימון, הבא 3 מרכיבים, ו 2 1/2 כוסות מים בתנור הולנדי גדול.
מניחים סל קיטור בתנור הולנדי. לשטוף ארטישוקים על ידי צולל למעלה ולמטה במים קרים.
חותכים את הקצוות גזע, לקצץ על 1 אינץ ' מלמעלה של כל ארטישוק, באמצעות סכין משונן.
הסר את כל העלים התחתונים הרופפים. חתוך רבע מלמעלה מכל עלה חיצוני, בעזרת מספריים למטבח. מסדרים ארטישוקים בסל קיטור. מביאים לרתיחה; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 35 עד 40 דקות או עד שקצה הגבעול מנוקב בקלות בעזרת בחירת עץ ארוכה.
הסר ארטישוקים מהתנור ההולנדי.
תן מגניב 15 דקות. מחממים גריל ל -350 עד 400 (בינוני-גבוה). חותכים בזהירות ארטישוקים לשניים לאורכם; הסר וזורק חנק. בנדיבות מברשת לחתוך צדדים של ארטישוק עם שמן זית, ומפזרים כמות רצויה של מלח ופלפל. ארטישוקים בגריל, מכוסים במכסה גריל, מעל 350 עד 400 (בינוני-גבוה) מחממים 5 דקות מכל צד.
מגישים עם רטבי טבילה חמאתיים או מאיו