זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. ביצת עין וייטנאמית מטוגנת Banh Mi מתכון (banh Mi Trung Op La) -", Banh Xeo – Bánh Xèo) - קרפ וייטנאמי מלוח, ו Bánh Mì דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
קילו קלות את פרוסות החזיר עם פטיש או את החלק האחורי של סכין המטבח. בקערה, לערבב את כל המרכיבים המרינדה יחד. להשרות את החזיר עם המרינדה, במשך 2 שעות או הלילה הטוב ביותר. זרוק מרינדה עודף לפני צלייה.
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תדליק את הגריל. מסדרים את חזיר במרינדה על הגריל. גריל עד חזיר חרוך יפה משני הצדדים או עד חזיר מבושל דרך. אם אתה משתמש בתנור מטגן, לצלות במשך 5-7 דקות בכל צד או עד חזיר מבושל לחלוטין חרוך יפה.
Banh Mi בתפריט? נסה זיווג עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הקלטות השדה Chenin Blanc עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.