בייקון, בצל ולחם צ'דר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של לחם, אז תנו הזדמנות ל בייקון, בצל, ולחם בירה צ'דר. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 325 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך מלח, אבקת אפייה, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. 276 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו בייקון ולחם צ'דר, לחם בירה צ'דר בייקון, ו 100% לחם בירה צ'דר עם בייקון מלא (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש ל 350 [°]. מבשלים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני עד פריך, על 5 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
מוסיפים בצל ותימין לשומן בייקון ומבשלים, ערבוב, עד חום זהוב, על 6 דקות.
העברה לקערה גדולה ולאפשר להתקרר מעט.
מוסיפים קמח, אבקת אפייה, מלח וגבינת צ ' דר ומערבבים עד שכל המרכיבים משולבים באופן שווה. קותלי חזיר מתפוררים ומוסיפים לתערובת.
משמנים מחבת כיכר, ואז שופכים את הבירה על תערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק.
מניחים את הבצק במחבת כיכר משומנת ומניחים בתנור.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר במשך 15 דקות.
הסר מחבת כיכר, פרוסה, ומגישים.