ביצה מטוגנת, פרושוטו, פריזי וגבינה כחולה בג'בטה
ביצה מטוגנת, פרושוטו, פריזי וגבינה כחולה בג'בטה יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 411 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. גשו לסופר וקנו פרושוטו, פריזי, קברלס ועוד מספר מצרכים לעשות היום. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. נסו פריזה וסלט ענבים עם וריוס וגבינה כחולה, סלט אגס ופריזי עם בייקון וגבינה כחולה, ו סלט פריזי עם גבינה כחולה, בייקון ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד חומץ, חרדל, 1/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בקערה בינונית.
להקציף בשמן זית עד בשילוב. מקפלים בגבינה הכחולה המתפוררת.
מוסיפים את הפריזי וזורקים היטב כדי לצפות את הפריזי עם הרוטב. מתבלים עם יותר פלפל שחור, לפי הטעם.
מחממים מעט מהחמאה במחבת קטנה ולא דביקה מעל חום בינוני. בעדינות לפצח ביצה לתוך צלחת קטנה, ולאחר מכן להוסיף למחבת עם החמאה ומבשלים עד הלבן מוגדר והצהוב הוא מעט מוצק, על 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל ואז הופכים בעדינות את הביצה וממשיכים לבשל במשך 1 דקה. החלמון עדיין צריך להיות נוזלי מעט. חזור עם חמאה וביצים שנותרו.
מניחים את הלחם על משטח שטוח ומעל כל אחד עם 1/4 של תערובת פריזי, ואחריו 2 פרוסות של פרושוטו, ולאחר מכן ביצה.
מניחים פרוסה דקה של גבינה כחולה על גבי הביצה ומקשטים בפלפל שחור טחון.
מניחים עוד חתיכת לחם על גבי. חזור לעשות בסך הכל 4 כריכים.