בירה ורוזמרין הודו צלוי
בירה ורוזמרין קלוי טורקיה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 508 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. 213 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לכם בקבוק בירה, חמאה, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 92%. נסו בירה ורוזמרין הודו צלוי, הודו צלוי ברוזמרין, ו הודו צלוי ברוזמרין (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
להסיר ולהשליך את הצוואר ואת הקרביים מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה בפנים ובחוץ עם מים קרים; להתייבש עם מגבות נייר. הדקו את עור הצוואר לחלק האחורי של טורקיה עם שיפוד. מקפלים כנפיים על פני החלק האחורי של טורקיה כך טיפים נוגעים. במחבת רדודה צלייה, במקום טורקיה, צד השד למעלה.
בקערה בינונית למיקרוגל, מערבבים יחד חמאה, חרדל, רוזמרין, מלח, פלפל ובירה. מיקרוגל נחשף על 1 עד 1 1/2 דקות, תוך ערבוב לאחר 30 שניות, עד מעורב היטב.
מברשת על 1/3 של תערובת שווה על פני השטח של טורקיה. הדקו מקלות תיפוף יחד עם חוט כותנה. הכנס מדחום בשר ovenproof כך קצה הוא בחלק העבה ביותר של הירך הפנימי ואינו נוגע העצם.
הצלי חשף 2 1/2 עד 3 שעות, צחצוח בתערובת בירה נוספת ומיצי פאן כל 30 דקות. טורקיה נעשית כאשר מדחום קורא 74° ומקלות תיפוף לנוע בקלות כאשר הרים או מעוות. במידת הצורך, לכסות את השד טורקיה עם רדיד כבד במהלך 1 שעה אחרונה 30 דקות עד 2 שעות של אפייה כדי למנוע בראונינג עודף.
בואו טורקיה לעמוד 15 עד 20 דקות לגילוף קל יותר.
בינתיים, למדוד טפטוף ומספיק מים כדי להפוך 2 כוסות. בסיר 2 ליטר, טפטוף חום לרתיחה. בכוס קטנה, מערבבים יחד מים קרים וקמח עד חלקה. מערבבים תערובת קמח לתוך טפטוף רותח. המשך ערבוב 2 עד 3 דקות יותר או עד רוטב הוא מעובה תוסס.