בלאדי מרי האהובה עליי
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: בלאדי מרי האהובה עליי, בלאדי מרי האהובה, ו בלאדי מרי: הקוקטייל האהוב על ליל כל הקדושים.
הוראות
בקנקן גדול לשלב את מיץ הירקות, מלח סלרי, חזרת, רוטב ווסטרשייר, Sriracha וחומץ שרי. מערבבים היטב לשלב.
להוסיף קצת מלח סלרי לצלחת קטנה.
מניחים טריז ליים על קצה כוסות הקוקטייל ואז טובלים את הכוסות במלח הסלרי. מלאו את הכוסות 2/3 של הדרך עם קוביות קרח.
הוסף 2 אונקיות של וודקה לכל כוס ולאחר מכן למלא את שאר הדרך עם תערובת בלאדי מרי. מערבבים לשלב ומקשטים עם גבעולי סלרי וזיתים.
עושה את ההנגאובר שלי הרבה יותר טוב!